Berisha SHPK

Shërbimet

 • Dizajn i Kompjuterizuar

  TË GJITHA PRODUKTET TONA JANË TË DIZAJNUARA NË MËNYRË KOMPJUTERIKE DHE MODERNE

 • dërgesë nË shtëpi

  PRODUKTET E BLERA TEK BERISHA KANË TRANSPORT FALAS

 • Montim Profesional

  BËJMË MONTIMIN NË MËNYRË PROFESIONALE TË PRODUKTEVE QË BLIHEN TEK NE

 • pagesë me këste

  TASHMË JU KENI PAGESË ME KËSTE. ÇFARË ËSHTË PAGESA ME KËSTE?
  PAGESA ME KËSTE ËSHTË SHËRBIMI MË I RI QË OFRON BERISHA COMPANY. NËPËRMJET PAGESËS ME KËSTE KLIENTËT MUND TË KRYEJN BLERJE TË PRODUKTEVE DHE SHËRBIMEVE POR GËZOJNË FACILITETIN E PËRZGJEDHJES SE PËR SA KOHË DO TA KRYEJNË SHLYERJEN E PLOTË.

Rreth Nesh

 • Kompania Jonë

  Berisha Sh.P.K ështe kompani e pare “Punoje vetë-bëje mire” në Kosovë që ofron shitje me shumicë dhe pakicë në Kosovë dhe rajon, në tregun e materialeve të ndërtimit dhe paisjeve ndërtimore. Kompania Berisha Sh.P.K. është e përbërë nga një grup aksionarësh me një experience të gjatë në tregun e materialeve te ndertimit.